Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Woningontruiming kosten

Een woningontruiming komt nooit gelegen en gaat soms gepaard met veel emoties of stress. Bijvoorbeeld als een van uw ouders naar een verzorgingstehuis gaat of plotseling overlijdt. Of als een woning binnen 1 week volledig leeg opgeleverd moet worden. Daarnaast is het leeghalen van een woning niet alleen een zware klus, maar waar laat u alle inboedel en (tapijt) afval?
Alle Rommel Opgeruimd zorgt al meer dan 20 jaar voor volledige ontruiming op respectvolle wijze. En de woningontruiming kosten? Die zijn zeer scherp, en zelfs 10 tot 15% voordeliger! Wij staan dag en nacht voor u klaar, 7 dagen per week. Schroom niet en bel ons via 06 4156 8242 of bekijk al onze onafhankelijke beoordelingen.

woning ontruimen kosten

Respectvolle werkwijze, lage ontruimingskosten

Wij werken al jaren met een vast team van betrokken medewerkers. Naast goede discipline en betrokkenheid zorgen de ervaring van de medewerkers en aanwezigheid van het juiste materieel ervoor dat de ontruiming efficiënt verloopt. De kosten van woningontruiming blijven daardoor laag.
Ondanks de lage woningontruiming kosten verlopen de werkzaamheden netjes en respectvol. Geen container voor de deur waar nieuwsgierige buurtbewoners naar komen kijken. De reeds overgebleven inboedel wordt netjes verpakt en meegenomen en blanco vrachtauto’s. Tapijt en gordijnrails worden verwijderd en kleine reparaties uitgevoerd indien nodig.

Betreft: Huis opruimen / uitruimen in Heiloo

Ik kom uit mijn werk, en heb de “eindcontrole gedaan” in ons huis in Heiloo…. Jullie opruim/uitruim-bedrijf is twee dagen bezig geweest, gisteren en vandaag, alles is zorgvuldig gedaan! Het was een bewuste/goede keuze dit zo te doen. Voor mij persoonlijk was het qua fysieke kracht, en qua tijd (had zeker een week nodig gehad, samen met een hele groep helpers, en in mijn werk is “verlof nemen” al zo’n probleem immers!) maar ook qua emoties, echt te zwaar geweest! Nu kon ik mijn baan doen, zonder verlof op te nemen, en werd het gedaan door neutrale “derden”, en dat was goed zo.
Na vier-en-halve-maand na het overlijden van mijn maatje Aad, heb ik nu eindelijk 75% van alle klussen, papieren, brieven, telefoontjes, handelingen gehad, en kan ik zo langzamerhand meer tot mezelf/tot verwerking gaan komen. Alles in het huis is nu kaal, leeg, schoon…. confronterend, verdrietig, maar ook “goed nu” dat ik dit nu na al die maanden kan gaan afsluiten…. Mijn grote dank en complimenten aan Het bedrijf van Wilfred en de mannen, geweldig!!

Positief beoordeeld

Sikrop » Heiloo

Vaste prijs voor ontruimen woning

Onze werkzaamheden zijn gekoppeld aan een vaste prijs. Er zullen nooit bijkomende kosten zijn, of achteraf kosten. Een scherpe prijsopgave is hiervoor van belang.  Na telefonisch contact kunnen we een richtprijs noemen maar voor een echte offerte willen we de woning graag even zien. Dit kost u niets en is volledig vrijblijvend. U begrijpt dat de ene woning de andere niet is en de kosten van woningontruiming mede afhankelijk is van de grootte, locatie en faciliteiten zoals een lift.
Iedere woning wordt voorzien van oplever garantie. Bekijk de werkwijze van Alle Rommel Opgeruimd.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242