Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Winkelpanden ontruimen en veegschoon opleveren

Na het vertrek van ex-huurders moeten winkelpanden weer snel leeg en schoon zijn, klaar om opnieuw verhuurd te worden door de eigenaar, veelal de onroerendgoed beheerder of verhuur- maatschappij van winkelpanden.

Winkelpand ontruimen

Allerommelopgeruimd.nl klaart de klus van A tot Z. Meubelen, inventaris en zaken als toonbanken worden zorgvuldig afgevoerd, de rommel wordt opgeruimd en de winkelpanden worden bezemschoon oftewel veeg- schoon opgeleverd.

Betreft: winkel bezemschoon opgeleverd in Leiden

Mijn winkel werd wegens pensioen gerechtigde leeftijd opgeheven. Ik moest de winkel bezemschoon opleveren, iets waar ik, omdat ik niet zo handig ben, enorm tegenopzag. Ik maakte een afspraak met Allerommelopgeruimd.nl en ontving een keurige offerte. Zaterdag was mijn laatste verkoopdag. Op maandagmorgen haalde ik de laatste spulletjes die ik nog wilde hebben op en liet de rest over aan Allerommelopgeruimd.nl. Toen ik dinsdagmiddag nog even ging kijken of het al opschoot, was inderdaad alle rommel al opgeruimd. Het pand werd tot tevredenheid van de verhuurder en de nieuwe huurder opgeleverd. Grote klasse ! Voor mij een zorg minder.

Positief beoordeeld

Foto Lindhout » Leiden

Niet alleen winkelpanden maar ook woningen, appartementen, flats, eengezinswoningen, kantoor- panden, zolders, bergingen, garages, opslagloodsen en kelders ontruimd Allerommelopgeruimd.nl op een professionele manier. Voordelig, gemakkelijk en snel ontruimen geldt dus ook voor winkelpanden.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242