Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

De tuin opruimen; óók dat kan Allerommelopgeruimd.nl voor u verzorgen!

Is uw vader, moeder of een ander familielid overleden? Of is zij of hij naar een verzorgingsappartement of aanleunwoning gegaan? Dan moet het appartement of de woning worden leeggeruimd waarbij de verhuurder veelal ook naar de tuin kijkt of die er niet verwaarloosd uitziet. En gaat het appartement of de woning in de verkoop dan is het al helemaal noodzakelijk dat de tuin er netjes bijligt…

Opruimen en tuin opknappen

De inboedel moet worden opgeruimd en het appartement of de woning dient bezemschoon te worden opgeleverd aan de Woningbouwvereniging of andere verhuurder. Of het appartement of de woning gaat in de verkoop. Allerommelopgeruimd.nl kan u helpen!

Opruimen en tuin opknappen

Huis, schuur en tuin leegruimen in Beverwijk

Begin deze maand moest het huis van onze vader leeggeruimd en schoon opgeleverd worden voor de woningbouw vereniging. Er is prima werk geleverd. Goed contact, zowel via de mail als telefonisch. Het bedrijf ALLEROMMELOPGERUIMD maakt duidelijke afspraken en komt die ook na. Met dichte aanhanger is alles afgevoerd, voor de buurt was het als een verhuizing. In een woord KEURIG. Ik kan het bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Positief beoordeeld

Hennie Dijcks » Beverwijk

Dit is Allerommelopgeruimd.nl en het volgende kunnen wij voor u doen

Na het overlijden van een alleenwonende vader, moeder of ander familielid moet het appartement of de woning worden leeggeruimd. In sommige omstandigheden zoals bij verzorgingsappartementen en huurwoningen is daarbij haast geboden, in het geval van een koopwoning wat minder. Allerommelopgeruimd.nl helpt u, de familie of overige nabestaanden met het opruimen van de inboedel, het leegruimen van het appartement of de woning en het schoongemaakt opleveren daarvan.
De Woningbouwvereniging eiste dat de vijver dichtgemaakt werd. Allerommelopgeruimd.nl kan het allemaal voor u doen!

Opruimen en tuin opknappen

Niet alleen het huurappartement, huurwoning, koop-appartement of koopwoning bezemschoon leegruimen, maar óók de tuin kan Allerommelopgeruimd.nl u voor opruimen.

  • Huurwoningen: veelal is de tuin overwoekerd met planten, onkruid en ander groen en niet elke Woningbouwvereniging of andere verhuurder neemt daarmee genoegen bij de oplevering van de woning.
  • Koopwoningen: indien de woning verkocht gaat worden dan is het zaak dat de tuin voor de foto’s van de makelaar en bij bezichtiging door belangstellenden er netjes uitziet.
Opruimen en tuin opknappen

Allerommelopgeruimd.nl kan het gras en onkruid maaien, struiken en bomen snoeien, alles opruimen en aanvegen en het geheel acceptabel maken voor de Woningbouwvereniging en het aanzicht van de tuin een stuk aantrekkelijker maken bij verkoop van de woning.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242