Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

De pluspunten van Allerommelopgeruimd.nl

 

 • Allerommelopgeruimd.nl ontzorgt u tijdens emotionele omstandigheden, waarbij u er niet aan moet denken dat u zelf een woning moet leegruimen.
   
 • Allerommelopgeruimd.nl zorgt ervoor dat alles wat herbruikbaar is, zoals bijvoorbeeld meubeltjes, kleding, keuken-inventaris en boeken een tweede leven krijgt, want al deze zaken brengen wij naar het goede doel. Zonder meerkosten voor u!
   
 • Allerommelopgeruimd.nl werkt als een verhuisbedrijf en gooit géén containers op straat vol met het “leven” van uw overleden familielid.
   
 • Allerommelopgeruimd.nl is géén opkoper van inboedels, maar een bedrijf dat de woning verhuur- of verkoopklaar oplevert. Dat schept dus een helder en eerlijk beeld, met voor U de zekerheid dat wij niets willen verdienen aan eventuele “handel” in spullen van uw overleden familielid.
   
 • Allerommelopgeruimd.nl geeft u na bezichtiging van de woning een gratis en geheel vrijblijvende offerte. Dit is een vastgestelde prijs op maat en u betaalt nooit “meerkosten” achteraf.
   
 • Allerommelopgeruimd.nl garandeert u dat uw opdracht 100% efficïent, discreet en vertrouwd wordt uitgevoerd.
   
 • Allerommelopgeruimd.nl is gegarandeerd 10 tot 15% voordeliger dan vergelijkbare boedelontruimers.

Betreft: Leegruimen woning in Nieuwegein

Allerommelopgeruimd.nl werd ons door vrienden na het overlijden van een vriendin aanbevolen. Daar hebben we beslist geen spijt van gehad. Wij kunnen een ieder dit bedrijf aanraden. De offerte is duidelijk. Het zoveel mogelijk verdienen tegen zo weinig mogelijk tegenprestatie is hier absoluut niet van toepassing. Men is betrouwbaar, discreet en er wordt uitstekend werk afgeleverd. Zelfs de verhuurder van de woning die op 11 september kwamen controleren, waren aangenaam verrast. Heren, mijn complimenten en Bedankt.

Positief beoordeeld

Ronch002 » Nieuwegein

Waarom Allerommelopgeruimd.nl voordeliger is

 

 • Allerommelopgeruimd.nl werkt met vaste krachten die wij nooit iets hoeven uitleggen; iedereen kent zijn of haar taak.
   
 • Allerommelopgeruimd.nl beschikt over de modernste technieken in afvoermateriaal, machines en vervoersmiddelen.
   
 • Allerommelopgeruimd.nl heeft een eigen afdeling planning en werkvoorbereiding. Wij weten exact hoe lang of hoe kort een ontruiming gaat duren en stemmen daarop onze offerte af. Wij staan ook nooit voor onverwachte verrassingen (die de opdrachtgever bij andere dienstverleners uiteindelijk toch zou moeten betalen).
   
 • Allerommelopgeruimd.nl hanteert de allerlaagste tarieven voor het afvoeren van stortmateriaal, zoals bijvoorbeeld grofvuil en vloerbedekking.
   
 • Allerommelopgeruimd.nl heeft ruim 20 jaar ervaring in deze branche. Zo kunnen wij iedere ontruiming haar-, maar dan ook haarscherp offreren.
Alle Rommel Opgeruimd pluspunten
Alle Rommel Opgeruimd pluspunten

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242