Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Overplaatsing naar een verzorgingshuis

Iedereen kent de situatie wel; oudere mensen die niet meer zelfstandig kunnen of willen wonen en toe zijn aan overplaatsing naar een verzorgingshuis.

Overplaatsen naar verzorgingstehuis

Geen trappen meer lopen en veel meer aanspraak maakt het leven van oudere mensen een stuk aangenamer. Echter de woning, de flat of het appartement waar ze hebben gewoond moet leeggeruimd worden. Nadat ze zelf hun dierbare spulletjes hebben meegenomen wordt veelal de familie nog in de gelegenheid gesteld om te zien wat ze willen hebben. Bezemschoon ontruimen doet Allerommelopgeruimd.nl in het geval van overplaatsing naar een verzorgingshuis.

Betreft: huis leegruimen in Amsterdam

Mijn moeder ging naar een verzorgingshuis en liet de woning onverwachts achter. Nadat wij alles uitgezocht hadden moesten wij nog de woning schoon en leeg opleveren voor de woningbouw. GIGA KLUS. Kasten moesten afgebroken worden en stellingen opgeruimd, tapijt eruit en alles schoon achter laten, dat was het motto. Gelukkig heb ik via internet Allerommelopgeruimd.nl gevonden. Voor een hele schappelijke prijs wordt het huis opgeleverd naar de eisen van de woningbouw. De woningbouw heeft inmiddels gecontroleerd en alles accoord bevonden.

Allerommelopgeruimd.nl is secuur en volledig betrouwbaar qua afspraken. KEURIG GEDAAN. Ben ontzettend blij dat ik jullie heb gevonden om deze klus te klaren.

Positief beoordeeld

Roxan » Amsterdam

Allerommelopgeruimd.nl zorgt voor een professionele ontruiming tegen een vooraf geoffreerde, correcte prijs die vaststaat zonder bijkomende kosten. Een medewerker van Allerommelopgeruimd.nl maakt met de bewoner of de familie een afspraak om de woning te bekijken, de werkzaamheden te bespreken en een heldere prijsopgave te doen zonder verrassingen achteraf. Zo is de stap van overplaatsing naar een verzorgingshuis een stuk aangenamer.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242