Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Meer zekerheid met Opleverings-Garantie!

Bij Allerommelopgeruimd.nl heeft u meer zekerheid dat het werk goed wordt uitgevoerd. Door onze jarenlange ervaring en nauwkeurigheid van werken bieden wij u een gratis Opleverings-garantie.

Heeft u de huur opgezegd nadat bijvoorbeeld een alleenwonend familielid of andere nabestaande is overleden, dan is de eis van de Woningbouwvereniging dat de woning weer in originele staat moet worden opgeleverd.

100% goedkeuring

Wij garanderen dat de Inspecteur van de Woningbouwvereniging de oplevering voor 100% goedkeurt.

En… mocht er onverhoopt nog iets zijn dat niet in orde is, dan zorgen wij ervoor dat dit alsnog per omgaande en geheel kostenloos wordt gedaan.

Het spreekt voor zich dat alléén een uiterst professioneel bedrijf als Allerommelopgeruimd.nl u deze Opleverings-garantie kan geven!

Ontruiming opleveringsgarantie

 

Minder zorgen

Allerommelopgeruimd.nl neemt u een enorme zorg uit de weg in emotionele omstandigheden waarbij u er niet aan moet denken dat familie of uzelf een woning of appartement in korte tijd bezemschoon moet ontruimen en verhuurklaar moet opleveren.

Ontruiming opleveringsgarantie

Een zware taak voor velen

Bovendien is dit een zware taak omdat velen hiertoe niet in staat zijn door gebrek aan tijd, kracht en kennis. Allerommelopgeruimd.nl zorgt voor het opruimen van de inboedel, het geheel ontruimen van de woning of het appartement en het bezemschoon opleveren. Daarbij verwijderen wij vloerbedekking, verlichting, gordijnen, maken de muren vrij van haken en schroeven, vullen de gaatjes en maken wij de woning schoon.

Ontruiming opleveringsgarantie
Ontruiming opleveringsgarantie

Tevreden opdrachtgevers

Allerommelopgeruimd.nl werkt tot volle tevredenheid van haar opdrachtgevers; kijk maar eens naar onze beoordelingen!

Betreft: Woning leegruimen en schoonmaken in Leidschendam

Allerommelopgeruimd.nl heeft de woning van onze tante leeggeruimd, gereinigd en opleveringsklaar gemaakt nadat zij in een verpleeghuis was opgenomen. De werkzaamheden zijn keurig volgens afspraak uitgevoerd, op tijd en tegen de afgesproken prijs. Ik kan de firma dan ook van harte aanbevelen.

Positief beoordeeld

Jelle Zijlstra » Leidschendam

Onze Opleverings-garantie geldt niet voor bouwtechnische zaken zoals eigenhandig geplaatste of verplaatste muren en binnendeuren, verbouwde keukens, extra betimmeringen enzovoort.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242