Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

 

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Inboedel opruimen

Gaat u, of een familielid verhuizen of is er een dierbare overleden? Dan bent u op zoek naar een partner die ondersteuning of volledige ontzorging kan bieden op het gebied van inboedel opruimen. Het leegruimen van een woning en het opruimen van inboedel is niet alleen arbeidsintensief, maar soms ook emotioneel. Alle Rommel Opgeruimd heeft inmiddels 20 jaar ervaring en weet dit als geen andere.

Of het nu gaat om het inboedel opruimen na overlijden of verhuizing; U kunt van A tot Z op ons familiebedrijf rekenen. Wij ontruimen keurig en discreet. Van woonhuis tot huurflat, van seniorenwoning tot verzorgingshuis. En altijd voor een op maat gemaakte, vaste prijs.

inboedel opruimen

Opruimen inboedel na overlijden

Als het gaat om een woning ontruimen na overlijden, van een dierbare, dan wilt u dat dit netjes en zorgvuldig uitgevoerd wordt.
Allereerst ruimt u de spullen, waardevolle zaken en overige kostbaarheden vanzelfsprekend zelf, samen met de andere nabestaanden, op. Maar wat doet u met alle overgebleven, soms zware spullen, die geen emotionele waarde hebben?

Alle Rommel Opgeruimd neemt dergelijke zaken volledig uit handen. Overgebleven inboedel in goede staat kunnen wij schenken aan een goed doel. Inboedel zonder waarde verpakken wij zorgvuldig en voeren dit discreet af. Geen bak voor de deur, maar netjes in onze blanco vrachtwagen.

Betreft: groot huis ontruimen en bezemschoon in Amsterdam

Beste mijnheer Wilfred meier Nolte,
Bij deze wil ik u nog laten weten dat ik het huis woensdagmorgen in prima verzorgde toestand en bijzonder schoon aantrof!! Wat heel erg plezierig was. Jullie hebben prima werk geleverd! De koper en de makelaar waren ook zeer verrast en hebben uw naam genoteerd.

Positief beoordeeld

Hilde » Amsterdam

Professioneel leegruimen woning of appartement

Wij kopen dus geen inboedels op maar zijn gespecialiseerd in het ontruimen. Hierbij kunt u denken aan:

  • meubelen, en huisraad
  • kleding en serviezen
  • boeken overige spullen

Het maakt niet uit of u een appartement of heel huis leeg laat halen. Van kamer tot flat, van koop tot huur; wij maken voor u een offerte op maat. Bel met 06 4156 8242 en wij geven u direct een eerste prijsindicatie,op basis van uw verhaal. Wilt u een echte offerte, voorzien van een vaste prijs? Dan komen vrijblijvend bij u langs.

Inboedel opruimen, vlot en bezemschoon

Allerommelopgeruimd.nl levert de woning bezemschoon op. Dat houdt in dat wij:

  • vloerbedekking (laminaat, parket) verwijderen en afvoeren
  • gordijnen, gordijnrails, zonwering en vitrage weghalen en afvoeren
  • desgewenst gaatjes vullen in muren en plafonds.

Alle Rommel Opgeruimd helpt u en uw familie kan desgewenst de woning opleveren met oplevergarantie. Dat scheelt u en uw familie veel zorgen als het een huurwoning betreft. U kunt erop rekenen dat de Inspecteur van de Woningbouwvereniging de oplevering van de woning volledig zal goedkeuren. Mocht dat niet zo zijn, dan zullen wij het per direct oplossen, zonder extra kosten natuurlijk.
Alle Rommel Opgeruimd werkt immers voor een vaste, op maat gemaakte prijs.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242