Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Voordelig inboedel opruimen voor elk type woning in Zuid-Holland

Moet u een woning in de regio Zuid-Holland leegruimen en kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken? Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring, dus kunnen we wel zeggen dat we dé experts zijn op het gebied van het opruimen van de inboedel! Ons werk bestaat voor een belangrijk deel uit het leeghalen van woningen. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en helpen u bij het opruimen van de inboedel in elk type woning. Onze werkwijze is zeer professioneel en we houden altijd de omstandigheden van de klus goed in het oog. Of dit nu een verhuizing, een scheiding of een overlijden is: wij helpen u op discrete wijze bij het opruimen van de inboedel in Zuid-Holland.

06 41568242OfferteBeoordelingen

Voordelige, vaste prijs voor inboedel opruimen

Bij ons komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan, want wij werken met op maat gemaakte, vaste lage prijzen. U ontvangt voordat we aan de slag gaan altijd een vrijblijvende offerte met daarin een vaste prijs voor het gehele project. Dat is wel zo prettig, want hierdoor bent u er zeker van dat er achteraf geen meerkosten in rekening gebracht gaan worden. Wij zijn er voor iedereen, of het nu gaat om een ontruiming na een overlijden, een verhuizing of een emigratie: wij zorgen ervoor dat de inboedel goedkoop en professioneel opgeruimd wordt in Zuid-Holland.

Professioneel inboedel opruimen

U krijgt van ons altijd een voordelige prijs, ongeacht het type woning waar het om gaat. Wij werken zeer professioneel: we leveren de woning bezemschoon op, ruimen de inboedel op en vergeten daarbij de vloerbedekking en de gordijnen niet. Ook gaatjes in het plafond of de muren vullen we desgewenst voor u op! Alle Rommel Opgeruimd heeft meer dan 20 jaar ervaring in het opruimen van de inboedel in vrijwel ieder woningtype! Dit garandeert een professionele aanpak en een discrete, doch persoonlijke afhandeling. Wij gaan bovendien zeer zorgvuldig met uw inboedel om en schenken alle bruikbare spullen aan een goed doel.

Werkgebied: inboedel opruimen in heel Zuid-Holland

We werken vanuit Hillegom en van hieruit bedienen we heel Zuid-Holland en de Randstad. Denk hierbij aan de volgende plaatsen:

  • Den Haag
  • Hillegom
  • Leiden
  • Lisse
  • Rotterdam
  • Zoetermeer


Offerte ontvangen

Ontruimen appartement in Haarlem

Het huis van onze 94-jarige moeder was verkocht omdat zij verhuisd was naar een zorginstelling. En dan moet, een paar dagen voor de eigendomsoverdracht bij de notaris, dat hele huis nog leeggehaald worden. Op internet kwam ik goede recensies tegen over Allerommelopgeruimd.nl. Mijn keuze voor dit bedrijf was een gouden greep: alleen maar pluspunten. Zeer goed bereikbaar via 06, hele plezierige kennismaking op locatie, scherpe offerte, flexibele opstelling, goed advies allemaal vooraf.

En dan de dag van de opruiming zelf: professioneel, snel, zorgvuldig, gezellig, en voor ons als familie ontzorgend in optima forma. Er werd nog een doosje met sieraden gevonden dat wijzelf nooit gevonden zouden hebben. Ook de ingehuurde verhuislift ( 25 meter hoog) functioneerde op tijd, perfect en professioneel.

Zelden heb ik met zoveel plezier daags na de geleverde prestatie de factuur betaald. Echt een aanrader! Allerommelopgeruimd.nl is een hele fijne betrouwbare partner. DOEN!

Positief beoordeeld

Hans van der Steen » Haarlem

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242