Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Huurappartementen ontruimen

Huurwoningen en huurappartementen ontruimen of leegruimen na overlijden van uw alleenwonende vader, moeder of ander familielid of bij verhuizing naar een verzorgingshuis of woonzorgcentrum laat u het liefst professioneel doen.

Huurappartement ontruimen

Allerommelopgeruimd.nl neemt de zorg wanneer huurappartementen worden opgezegd volledig en snel uit handen tegen een correcte, voorafgesproken prijs.

Betreft: Appartement in Amsterdam

Nadat mijn moeder was overleden, moest het appartement in het verzorgingshuis binnen 7 dagen leeg en schoon worden opgeleverd. Ik schakelde Allerommelopgeruimd.nl in. Het contact was er meteen en twee dagen later kwamen de heer Meier Nolte en zijn vrouw kijken. Er werd direkt een prijs afgesproken waarmee ik akkoord ging. Op de afgesproken dag werd het appartement ontruimd, nadat wij eerst de persoonlijke spullen eruit hadden gehaald. Toen wij de dag daarna kwamen, troffen wij een geheel ontruimd en schoongemaakt appartement aan. Ook kleine oneffenheden van schilderijen enz. waren keurig weggewerkt. Het was een zeer aangename ervaring te zien hoe keurig het appartement eruit zag. Er was letterlijk niets op aan te merken! We konden met een gerust, en zelfs een beetje trots hart, de sleutels inleveren. Het was een enorme steun in een toch al nare tijd. Ik kan niet anders dan mijn dank en complimenten uitspreken voor het werk dat is geleverd door Allerommelopgeruimd.nl.

Positief beoordeeld

Nelleke Bartels » Amsterdam

Bezemschoon opleveren betekent dat wij óók vloerbedekking, gordijnen, gordijnrails en verlichting verwijderen en afvoeren. Als laatste maken wij alle wanden schoon van haakjes, spijkers en schroeven en vullen keurig de gaatjes. Alleen op deze manier kunnen huurappartementen snel weer in verhuurbare staat worden gebracht.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242