Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Huis leeghalen na overlijden

Het overlijden van een dierbare gaat veelal gepaard met groot verdriet. Een moeilijke periode waarbij vele zaken geregeld moeten worden. Lastige, emotionele zaken, zoals de begrafenis maar ook het huis leeghalen na overlijden mag niet onderschat worden. Een arbeidsintensieve klus die u niet graag zelf uitvoert tijdens uw rouwperiode, maar ook niet aan zomaar iedereen overlaat.

Dankzij onze opleverings-garantie kan een oplevering probleemloos en snel plaatsvinden.

Huis leegruimen na overlijden, discreet en respectvol

Alle Rommel Opgeruimd is een echt familiebedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is. Ons team werkt discreet en respectvol, en zorgt voor een keurig leeggeruimde woning. Wij kopen geen inboedel op.
Na het overlijden van uw moeder, vader of ander familielid haalt u zelf de waardevolle items en dierbare spullen uit de woning.
Wij zorgen voor de overgebleven meubels, huisraad, boeken en kleding. Deze worden netjes in dozen geplaatst en desgewenst geschonken aan een goed doel.
Wilt u meer informatie over het huis leegruimen na overlijden of een gratis offerte? Bel ons via nummer 06 4156 8242. Dit kan 7 dagen per week, wanneer het u gelegen komt.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Offerte ontvangen

Betreft: Appartement in Amsterdam

Nadat mijn moeder was overleden, moest het appartement in het verzorgingshuis binnen 7 dagen leeg en schoon worden opgeleverd. Ik schakelde Allerommelopgeruimd.nl in. Het contact was er meteen en twee dagen later kwamen de heer Meier Nolte en zijn vrouw kijken. Er werd direkt een prijs afgesproken waarmee ik akkoord ging. Op de afgesproken dag werd het appartement ontruimd, nadat wij eerst de persoonlijke spullen eruit hadden gehaald. Toen wij de dag daarna kwamen, troffen wij een geheel ontruimd en schoongemaakt appartement aan. Ook kleine oneffenheden van schilderijen enz. waren keurig weggewerkt. Het was een zeer aangename ervaring te zien hoe keurig het appartement eruit zag. Er was letterlijk niets op aan te merken! We konden met een gerust, en zelfs een beetje trots hart, de sleutels inleveren. Het was een enorme steun in een toch al nare tijd. Ik kan niet anders dan mijn dank en complimenten uitspreken voor het werk dat is geleverd door Allerommelopgeruimd.nl.

Positief beoordeeld

Nelleke Bartels » Amsterdam

De kosten voor het leeghalen van een huis

De kosten van een huis leeghalen na overlijden zijn van diverse zaken afhankelijk, zoals de grootte van de woning en de bereikbaarheid (lift of trappenhuis). Veelal kunnen we u telefonisch of via het offerteformulier, op basis van uw informatie, al een schatting van de prijs toedoen.
Voor de exacte prijs komen we graag even langs om de woning te bekijken. Dit geschiedt geheel vrijblijvend. Tijdens het bezoek kunnen we u direct een vaste prijs noemen. Deze prijs staat vast en er zijn beslist geen kosten achteraf.

Woning weer in originele staat

Ons hechte team werkt efficiënt en zorgvuldig. Bij het ‘huis leegruimen na overlijden’ wordt de woning bezemschoon opgeleverd. De vloerbedekking (tapijt, laminaat etc.) wordt afgevoerd, evenals de gordijnen (inclusief rails) en verlichting. Indien nodig worden kleine gaatjes in het plafond of de muur ook gedicht. De woning wordt weer in originele staat teruggebracht. Alle Rommel Opgeruimd streeft naar 100% tevredenheid. Met trots verwijzen wij u naar onze onafhankelijke reviews.
Schroom niet om meer informatie op te vragen. Wij staan voor u klaar en denken met u mee.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242