Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Garages of opslagruimtes leeghalen

Garages en bergingen van huurwoningen of eigen woningen ontruimen?

Garage leeghalen

Na het overlijden van uw alleenwonende vader, moeder of ander familielid of overplaatsing naar een verzorgingshuis of woonzorgcentrum dienen óók de spullen uit garages en bergingen te worden leeg geruimd.

Betreft: Leegruimen schuur en garagebox in Bergambacht

Een schuur en garagebox tot het dak vol rommel hadden we op te ruimen na het overlijden van een familielid dat alles bewaarde wat er maar te bewaren viel. Het bedrijf allerommelopgeruimd.nl bleek voor ons het perfecte bedrijf. Het was een enorme klus want de troep was nog veel groter dan we dachten maar deze mensen hebben het toch maar voor elkaar gekregen. Ze kwamen zelf met een grote aanhanger en via een ander bedrijf hadden ze nog 2 grote containers laten komen. Er werd ontzettend hard gewerkt door deze ervaren mensen die het afval ook nog sorteerden om voor ons hiermee extra kosten voor de afvalverwerking te besparen. Van te voren besproken welke dingen moesten blijven staan omdat het verzamelaarswaarde heeft en deze spullen zijn later door een verzamelaar opgehaald. Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf en hun professionele manier van werken.

Positief beoordeeld

Hetty » Bergambacht

Allerommelopgeruimd.nl ontruimt garages en ruimt ze op! Wat er wel en niet weggaat dat bepaalt onze opdrachtgever, vaak de woningbouwstichting, vastgoedbeheermaatschappijen en natuurlijk de familie. Allerommelopgeruimd.nl komt van te voren langs om de klus te bespreken en een concurrerende offerte uit te brengen.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242