Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Emigratie

Bij emigratie is het zaak dat het huis, de eengezins- woning, flat of het appartement wordt verkocht of de huur wordt opgezegd.

Woning ontruimen bij emigratie
Allerommelopgeruimd.nl is gespecialiseerd in ontruimingen. Geen object is ons te groot of te klein; huizen, flats, appartementen, winkelpanden, kantoren, garages, bergingen, huurwoningen, bedrijfspanden, opslagunits en opslagloodsen.

Betreft: Ontruiming huurwoning ivm emigratie in Volendam

Een paar maanden geleden kregen mijn man en ik de bevestiging dat wij moesten emigreren naar de UAE. De blijdschap over alle nieuwe kansen maakte al gauw plaats voor de wanhoop over hoe ik alles opgeruimd moest krijgen en onze huur woning netjes kon opleveren. De organisatie van onze emigratie vergde al zoveel van onze tijd. Na uitgebreid onderzoek kwam ik terecht op de site van Allerommelopgeruimd.nl en heb toen een mail verzonden, waarop ik onmiddellijk een antwoord kreeg. Na een bijzonder prettig telefonisch overleg met Wilfred een afspraak gemaakt. Ik vergeet nooit meer de rust die er ineens was over het besef dat nu alles goed in orde zou komen, nadat Wilfred en Margriet waren langsgekomen om alles zelf even te zien. De adviezen, de geruststellingen en het feit dat ik altijd kon bellen als ik een probleem had met de voorbereidingen, waren zo een geweldige steun voor mij. Mijn man moest van de maatschappij al eerder weg en zo kwam alles verder op mij aan. De hulp en steun van Margriet en Wilfred hebben ervoor gezorgd dat ik geen moment overspannen ben geraakt. Op dinsdag 29 April was het dan eindelijk zover dat de echte ontruiming zou plaatsvinden. Die avond vertrok ikzelf naar Abu Dhabi. En was erbij toen Allerommelopgeruimd.nl aan de gang ging. Ik ben nog steeds onder de indruk van de rust, de snelheid en de absolute perfectie waarmee het appartement ontruimd en schoongemaakt werd. Kreeg meteen een heerlijk kopje koffie van Margriet !!! Ook de fijne gesprekken tussendoor over mijn emigratie, waren zo rustgevend !!! Ik was volkomen ontspannen toen ik weg moest. En het appartement was nog nooit zo schoon geweest !! Tot aan het balkon toe dat compleet schoongeschrobt werd. Deze mensen waren zo een plezier om om mij heen te hebben. De rekening werd later per mail doorgestuurd en Wilfred had al gewaarschuwd dat het toch ,door het vele werk wat er nog was, uit zou komen op de hogere offerte dat was gedaan. De rekening verbaasde mij nog meer dan al het fantastische werk dat was verricht. Als het bedrag het dubbele was geweest van wat wij uiteindelijk moesten betalen, had ik dat ook zo gedaan !! Ongelooflijk !! Heel hartelijk dank voor al jullie hulp en steun !!

Positief beoordeeld

Saskia van Gelder-Smalhout » Volendam

Vraag bij emigratie een vrijblijvende offerte aan bij Allerommelopgeruimd.nl. waarbij u bovendien kunt kiezen voor alleen ontruimen of een bezemschone oplevering waarbij ook vloerbedekking, zonwering, vitrage, lamellen of gordijnen worden verwijderd en afgevoerd. Een zorg wordt u hiermee uit handen genomen zodat u zich kunt richten op de emigratie.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242