Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Eigen woningen professioneel laten ontruimen

Het verkoopklaar maken van eigen woningen, huizen, appartementen, bovenwoningen of flats is de specialiteit van Allerommelopgeruimd.nl.

Koopwoning ontruimen
Voordelig, gemakkelijk en snel biedt dit bedrijf, centraal gevestigd in de Randstad en vlakbij de grote steden, de service om eigen woningen te laten ontruimen. Allerommelopgeruimd.nl levert eigen woningen bezemschoon op. Bezemschoon opleveren na ontruimen houdt in dat alle vloerbedekking wordt verwijderd en afgevoerd alsmede gordijnen, gordijnrails en vitrage.

Betreft: Ontruimen woning overleden vader in Den Haag

In verband met het overlijden van mijn vader moest zijn voormalige woning in Den Haag volledig worden ontruimd en “verkoopklaar” worden gemaakt. Zelf zijn wij maanden bezig geweest om alles uit te zoeken en wij hadden niet de moed en gelegenheid om alle zaken die “weg” konden verder zelf op te ruimen. Via internet hebben wij daarvoor bij diverse bedrijven offerte aangevraagd. Hoewel Allerommelopgeruimd.nl zeker niet de goedkoopste aanbieding had gedaan zijn wij toch met hen in zee gegaan omdat zij het meeste vertrouwen uitstraalden. En daarin zijn wij zeker niet beschaamd! Alle werkzaamheden zijn volledig volgens afspraak en op een zeer discrete en plezierige wijze uitgevoerd. De woning is binnen drie dagen volledig ontruimd en schoongemaakt opgeleverd en kan nu zo de verkoop in. Chapeau! We kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

Positief beoordeeld

Jean & Jolanda Kierkels » Den Haag

Allerommelopgeruimd.nl wordt steeds meer ingeschakeld voor het laten ontruimen van eigen woningen na overlijden of overplaatsing naar een verzorgingshuis of woonzorgcentrum. Nadat de familie meestal de waardevolle spullen heeft uitgezocht is het zaak dat de eigen woningen spoedig professioneel worden ontruimd en op korte termijn in de verkoop kunnen worden gezet.
Bent u benieuwd naar de lage kosten voor woning ontruiming of wenst u een vrijblijvende offerte? Neem dan even contact met ons op.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242