Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Bergingen leegmaken

Geen ontruimingsklus is voor het gespecialiseerde Allerommelopgeruimd.nl te groot of te klein.

Berging leegmaken
Van bedrijfspanden, kantoren, winkelpanden, huurwoningen, opslagloodsen, flats, garages, eigen woningen, eigendoms-appartementen, huurappartementen, zolders tot bergingen aan toe worden door Allerommelopgeruimd.nl voordelig, gemakkelijk en snel ontruimd en indien gewenst bezemschoon opgeleverd.

Betreft: leegruimen huur appartement in Amsterdam

Ik heb Allerommelopgeruimd.nl benaderd voor de volgende werkzaamheden:

 

  • Verhuizen aantal meubelen en spullen van huurappartement naar zorginstelling op afgesproken datum en tijdstip. Dit is netjes en zorgvuldig uitgevoerd.
  • Op de tweede afgesproken datum is het huur appartement incl. berging volledig naar de eisen van de woningbouwvereniging ontruimd. W.o. ook het verwijderen van vloerbedekking, gordijnen, rails, verlichting etc. Ook zijn alle schrootjes en woonkamer, gang en keuken verwijderd en afgevoerd.

Het hele traject is binnen het gestelde termijn vakkundig met veel verantwoordelijkheidsgevoel en integer uitgevoerd. Ben zeer tevreden over de kwaliteit van de uitvoering! Vermeld mag vermeld worden dat er een goede communicatie was tussen mij als klant en de uitvoerders. Prima.

Een belangrijk punt is dat; mocht de woningbouwvereniging bij de eindinspectie toch nog iets hebben op te merken dan zal Allerommelopgeruimd.nl het alsnog onder de garantie in behandeling nemen. Maar ik betwijfel of er nog een punt wordt gevonden. Klasse.

Positief beoordeeld

M. de Boer » Amsterdam

De scherpe tarieven worden berekend per kubieke meter en deze zijn bij Allerommelopgeruimd.nl altijd inclusief arbeidskosten.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242