Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Bejaarden

Geen trappen meer hoeven lopen en wooncomfort dat specifiek afgestemd is op bejaarden maakt het leven van bejaarden veel zorgenlozer.

Ontruimen senioren
Verhuizen naar een nieuwe woning met alle comfort voor bejaarden is dan de oplossing. Zelf nemen ze vanzelfsprekend hun dierbare spulletjes mee. In overleg kan Allerommelopgeruimd.nl zorgen dat de meubelen die meegaan naar het nieuwe huis gebracht worden. Echter de ontruiming van de oude woning; daar zien bejaarden tegenop. Het is voor die groep mensen veel te veel en te zwaar werk.

Betreft: Bewoond huurhuis schoon opleveren in Loosdrecht

Nadat onze moeder in een zorg- en verpleeginrichting was opgenomen, hebben wij Allerommelopgeruimd.nl benaderd om het verlaten appartement in Loosdrecht te ontruimen opdat dat weer aan de verhuurder kon worden opgeleverd. De contacten daarna met de heer Meier Nolte verliepen snel en secuur. De offerte werd bij eerste bezichtiging gemaakt, een vaste en acceptabele prijs en bovendien duidelijkheid over de oplevering. Alle afspraken zijn nagekomen! Wij zijn zeer tevreden over de heer en mevrouw Meier Nolte (en Sjoerd natuurlijk).

Positief beoordeeld

Jampie » Loosdrecht

Allerommelopgeruimd.nl biedt bejaarden een uitkomst met een probleemloze leegruiming van de woning tegen een aantrekkelijke prijs. Allerommelopgeruimd.nl maakt een vrijblijvende offerte waarbij de opdrachtgever kan kiezen voor alleen ontruimen of een bezemschone oplevering waarbij ook vloerbedekking, zonwering, vitrage, lamellen of gordijnen worden verwijderd en afgevoerd.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242