Kijk naar méér dan 100 uitsluitend positieve beoordelingen!

Lees het oordeel van klanten over Allerommelopgeruimd.nl!

Beëindiging huurovereenkomst

Na de beëindiging van een huurovereenkomst, of wanneer de huur gedwongen beëindigd wordt door het niet voldoen aan huurverplichtingen, wil de verhurende partij snel weer kunnen doorverhuren of zelfs verkopen.

Beëindiging huurovereenkomst
Allerommelopgeruimd.nl ontruimt elk object. Van huizen, flats, appartementen, winkelpanden, kantoren, garages, bergingen, huurwoningen, bedrijfspanden tot opslagunits of opslagloodsen. Allerommelopgeruimd.nl kan snel werken zodat de schade welke onstaat bij beëindiging huurovereenkomst tot een minimum kan worden beperkt.

Betreft: leegruimen van een magazijn 400m2 in Amsterdam

Wegens beeindiging van mijn groothandelbedrijf moest mijn opslagplaats met ca. 400 pallets ontruimd worden en bezemschoon worden opgeleverd. Van Allerommelopgeruimd.nl kreeg ik een zeer scherpe offerte. Hiernaast kon ik nog enkele wensen en eisen met hun bespreken en ondanks dat deze niet op papier omschreven stonden, werd alles precies volgens afspraak uitgevoerd. Hiernaast werd ook door Allerommelopgeruimd.nl., zorg gedragen voor de contacten met derden, volgens volle tevredenheid van mij.

Kortom een hele goede en fijne ervaring voor mij. Met name omdat ik Allerommelopgeruimd.nl op hun woord kon geloven !! In deze tijden toch een zeldzaam iets. Ik kan u gerust stellen dat het werk prima gedaan werd en hiernaast eerlijkheid in hun vaandel staat. Kortom een bedrijf die ik zeker kan aanbevelen.

Positief beoordeeld

Alex » Amsterdam

Allerommelopgeruimd.nl zorgt voor een vrijblijvende en concurrerende offerte waarbij de opdrachtgever kan kiezen voor alleen ontruimen of een bezemschone oplevering waarbij ook vloerbedekking, zonwering, vitrage, lamellen of gordijnen worden verwijderd en afgevoerd. Beëindiging huurovereenkomst? Bel dan Allerommelopgeruimd.nl voor een snelle oplossing.

U kunt ons altijd bellen, óók 's avonds en in het weekend! 06-41568242